Viden & Vin

Velkommen til Vidensbyen / lyt til inspirerende mennesker / oplev unikke bygninger

Konceptet ‘Viden og Vin’ udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen er at invitere interesserede borgere indenfor hos lokale virksomheder og institutioner i Lyngby-Taarbæk. Her kan man den sidste torsdag i hver måned blive lidt klogere på, hvad der gemmer sig bag murene og høre et eller flere foredrag om den lokale erhvervsudvikling, aktuelle projekter, ny forskning, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Hvert arrangement tager max halvanden time og undervejs er der mulighed for at få lidt at drikke. 

Det koster 50 kr. at deltage inkl. et glas vin og tilmelding sker via Billetto.

Program oversigt 2019

Der er foreløbigt programsat fire arrangementer i løbet af foråret 2019. De aktuelle foredrag vil løbende blive annonceret på vidensby.dk, visitlyngby.dk og via lokalavisen – Det Grønne Område.

Første arrangement og foredrag finder sted torsdag d. 28/2 hos DTU Fotonik, bygning 340. Indgang fra Asmussens Allé.

Vær opmærksom på at du først kan booke billet efter d. 12/2 på visitlyngby.dk.

Foredrag #1: DTU har vokseværk

For at gøre plads til flere studerende, flere forskere og flere samarbejder fra hele verden, står DTU Lyngby Campus over for en spændende udvikling af de fysiske rammer. En udvikling, der både byder på store byggerier, hyggelige små oaser og masser af gangstrøg og cykelstier, som skal forbinde campus på kryds og tværs og med de omkringliggende områder.

Hør om visionerne for området når projektchef i CAS Bygherre Ina Borup og driftschef i CAS Anders B. Møller fortæller om henholdsvis udviklingen af campus og DTU smart campus initiativer. Campusdirektør Jacob Steen Møller vil også være til stede