Viden & Vin om Fremtidens Skole

Viden & Vin hos Autens på Orgelfabrikken

Skolen er det sted, hvor vi genopfinder vores fælles samfund i hænderne på næste generation. Hvad har børn og unge brug for at lære til den fremtid, der er på vej? Og hvordan bruger vi forskning til at skabe læreprocesser i skolen, som styrker elevernes motivation, læring og trivsel? Kom og få et blik ind i innovativ skoleudvikling og den forandring, der er i gang på skoler landet over. Mød eksperter fra Autens, der arbejder med skoleudvikling i hele verden. Læs mere om Autens her.

Arrangementet er som sædvanlig kl. 17.00, og det foregår i Orgelfabrikken på Lyngby Hovedgade 102, hvor Autens holder til i kreative rammer.

Billetter skal købes via Billetto:
Tryk på køb billet,tryk herefter på dato og tidspunkt, hvorefter du kan vælge det antal billetter, du ønsker at købe. Der er plads til max. 50 deltagere.

 

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.