Viden & Vin besøger Bakken

Kom på besøg i verdens ældste forlystelsespark Bakken. Få et unikt blik bag facaden når vi inviterer til Viden & Vin i den gamle rutschebanes have.

Kom med i Rutchebanens Have
Det helt specielle sted midt på Bakken er hjemsted for mange minder og historier. Som noget helt unikt kan du komme med ind i den gamle rustchebanes hemmelig have.. Kom og hør sjove historier om den gamle rustchebane i verdens ældste forlystelsespark Bakken og mød den folkekære figur Pjerrot.

Program: 
Kl. 17.00: Ankomst til Rutschebanens Have
Kl. 17.30: Oplæg v. Bjørn Banemann, driftansvarlig på Rutschebanen og Bakkens Pjerrot om Rutschebanen, Bakken og det at være Bakkens Pjerrot
Kl. 18.15: Arrangement afsluttes med en tur i Rutschebanen
Kl. 18.30: Tak for i dag! Gæster kan fortsætte rundt på Bakken med spisning og forlystelser

Hvor: Bakken, Den gamle trærutschebane
Hvornår: Torsdag den 27. maj kl. 17.00 -18.30
Billetter: Entrépris: 50 kr. inkl. et glas vin. Der er begrænsede pladser til arrangementet og tilmelding er nødvendig. Køb din billet her.

Om Bakken
I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 400 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern – indland og udland. I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med hele 32 forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig den dag i dag drives af dedikerede teltholdere samt deres familier.

Bakkens ubetinget mest populære forlystelse er den gamle Rutschebane, der stod færdig d. 16. maj 1932. Rutchebanen er bygget af træ, og den er 852 meter lang. Det højeste punkt er 22 meter og ned af den højeste bakke når farten helt op på 75 km/t. Turen varer gennemsnitlig 2 minutter og 30 sekunder.

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys Netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere inden for hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Regler for deltagelse
Arrangementer afholdes udendørs og du behøver derfor ikke bære mundbind.
Efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer vil alle der er fyldt 15 år, ved ankomst til Bakken, skulle fremvise en negativ Covid-19-test, være fuldt vaccineret eller kunne fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og et halvt år gammel.

Vi forbeholder os ret til at aflyse Viden & Vin i tilfælde af ændringer i Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Ved aflysning refunderes din billet, men vi dækker ikke eventuelle omkostninger ved aflysning af transport, o.lign.