Hotel Scandic i et internationalt Lyngby

Vidste du, at der ligger et hotel på toppen af Lyngby Storcenter og at der bor omkring 4000 internationale borgere i Lyngby?

Hotel Scandic har gæster fra hele verden og det har Lyngby også.  I Lyngby er der over 4000 internationale borgere, der bl.a. arbejder på DTU og byens mange store virksomheder. Der er derfor et stort internationalt miljø og netværk i byen, som mange måske slet ikke kender til.

Den 27. marts kan du få et indblik i hotelverdenen hos Hotel Scandic Eremitage samt indsigt om de mange internationale, der enten bor eller har sin gang i Lyngby-Taarbæk kommune. Hvem er de, hvor kommer de fra, og hvad laver de i Lyngby?

Arrangementet starter med en rundvisning med hoteldirektør Birgit Nørgaard som guide. Her får du mulighed for at se dele af hotellet, der normalt ikke er tilgængelige for offentligheden og få et indblik i, hvad der sker på den anden side af receptionen.

Programmet: 

  • Rundvisning på Hotel Scandic
    Direktør Birgit Nørgaard fortæller om hotellet
  • Kommunikationsstrateg Jacob Holm Hansen fra Lyngby-Taarbæk Kommune giver et indblik i byens internationale miljø
  • Mirian Ame Hiltemann er fra Holland og arbejder hos Microsoft – Hør hendes spændende historie og møde med Lyngby, og om de ofte sjove og anderledes kulturforskelle, der er, når man flytter til en ny by i et nyt land.

Om Viden & Vin

Konceptet ”Viden & Vin” udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen er at invitere interesserede borgere indenfor hos Vidensbyens medlemsvirksomheder- og organisationer. Her kan man den sidste uge i hver måned blive lidt klogere på, hvad der gemmer sig bag murene og høre et eller flere foredrag om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Hvert arrangement tager max halvanden time og undervejs bliver der serveret et glas vin.

Tilmeld dig arrangementet via billetto.dk her. Entrépris: 50 kr.