Viden & Vin: Oplev Sustainability Lab

I forbindelse med Forskningens Døgn inviterer Science City Lyngby borgerne inden for i Lyngbys nye Sustainability Lab

Klimasvin eller klimaengel?’

Kender du dit CO2 aftryk?

Kom til workshop – uden pegefingre – for at blive klogere på hvor dit CO2 aftryk er størst og hvilke valgmuligheder du har for at reducere det.

Arrangementet giver samtidig mulighed for at opleve Science City Lyngbys ny-åbnet ‘Sustainability Lab’: et showroom, kontorfælleskab og samarbejdsplatform med fokus på fremtidens grønne løsninger.

Udfyld nedenstående klimaberegner inden du kommer og få sparring af direktør Marianna Lubanski, Science City Lyngby sammen med Lyngby-Taarbæk kommunes klimakoordinator Jakob Jespersen og Jan Gade Godsk Hansen fra foreningen Grøn Fremtid, der har boet i Kgs. Lyngby siden 2001. Grøn Fremtids formål er at inspirere borgere og virksomheder til en mere bæredygtig livsstil, så de grønne områder kan bevares grønne og bæredygtige.

https://ve.dk/klimaberegner/

 Vi glæder os til at vise jer det nye testcenter vi har etableret midt i byen, drøfte hvordan vi alle kan bidrage til en mere bæredygtig livsstil og nyde et glas vin.

Tid & sted:
Tirsdag den 25. april kl. 15.00 – 16.30
Lyngby Hovedgade 94 st. th.

 Arrangementet er en del af ”Forskningens Døgn i Kgs. Lyngby” – Se hele programmet på Visit Lyngby hvor et samlet program snart vil fremgå for hele ugen.

Arrangementet er gratis, men der skal bestilles plads nedenfor via linket.

Billetter skal bookes via Billetto – tryk på Køb Billet, tryk herefter på datoen og tidspunktet, hvorefter du kan vælge det antal billetter, du ønsker at booke.

Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Om Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der skaber mødesteder mellem forskere og borgere. Festivalen foregår hvert år i slutningen af april. I 2023 åbner festivallen fredag den 21. april og kører en uge frem. Se stemningsvideo fra Forskningens Døgn 2022.