Viden & Vin #7: Magasin – Behind the Scenes

Oplev Magasin bag facaden

Månedens Viden og Vin-arrangement tager publikum med på en historisk tidsrejse gennem Magasins historie og helt ind i nutidens drift af stormagasinet torsdag den 28. november

 

Kom tæt på Magasin på en helt ny måde, når der inviteres inden for ”bag facaden”. Her vil museumsinspektør Britta Smits tage publikum med på en historisk tidsrejse gennem Magasins 151 årige historie. Hør om de store begivenheder og anekdoter fra Theodor Wessel og Emil Vett åbnede deres første forretning i Århus i 1868 og frem til i dag.

Kom også med ind i maskinrummet i Magasin Kongens Lyngby og få et indblik i logistikken og driften af byens stormagasin. Forretningschef Michael Dupont fortæller om nutidens Magasin og om, hvordan Magasin tilpasser sig den digitale udvikling og hvilken indflydelse, det har på den fysiske forretning.

Entrépris: 50 DKK

Arrangementet er fra 17.00-19.00 og du får et glas vin med i prisen.

Billetter
Reserver din billet her.

Find vej
Find vej til Bolig på 3.sal og gå til håndklæder. Efter familierummet er en dør på højre hånd – gå ind ad den. Vi tager imod dig derfra.

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen bag er at invitere borgere indenfor hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.