Viden & Vin på DTU Skylab

People & Planet Friendly Student Innovation: Creating a Desirable Future for Lyngby

Kom med når vi slår dørene op til årets første Viden & Vin hos DTU Skylab og få indblik i nuværende projekter der ønsker at bidrage til et bedre og mere bæredygtigt Lyngby.
I 2020 åbnede DTU Skylab sin nye tilbygning, som samtidig blev Danmarks første diamantcertificerede byggeri. DTU Skylab er DTU’s living lab for innovation og iværksætteri. Her matches topmoderne teknologi og videnskab med et ambitiøst og åbent fællesskab, hvor studerende, forskere og virksomhedspartnere mødes for at udveksle viden og udvikle visionære løsninger til udfordringer i den virkelige verden og i vores Science City.

OBS! Dette event starter kl. 18.00 og slutter kl. 19.30 (ankomst fra 17.45). Eventet er på engelsk.

 

Program

18.00 Velkommen og intro til DTU Skylab

18.20 Talk & Workshop: People & Planet Friendly Student Innovation: Creating a Desirable Future for Lyngby

18.50 Vin & Netværk

19.10 Rundvisning i det nye DTU Skylab

19.30 Tak for i dag!

Om Viden & Vin

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere indenfor hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Photo credit: Kaare Smidt