Viden & Vin #5: Videnskab og kunst

Viden & Vin hos Aquaporin

Vidensbyen er klar med en ny sæson af Viden & Vin.

Kom til den første af efterårets tre VIDEN & VIN-arrangementer den 26. september, når AQUAPORIN åbner dørene til deres imponerende laboratorium.

Aquaporin står bag udviklingen af en revolutionerende metode til rensning af vand, der udnytter proteiner – aquaporiner – til at rense vand på samme måde, som det sker i naturen. En teknologi der gør, at man kan genbruge væske, og som i øvrigt blev testet af den danske astronaut Andreas Mogensen, da han i 2015 var ombord på Den Internationale Rumstation (ISS).

Du kan høre CEO Peter Holme Jensen fortælle om Aquaporins udvikling og målsætninger og komme på rundvisning i virksomheden.

Aquaporins hovedsæde i Lyngby er, udover at være en smeltedigel for teknologi og innovation, også et sted hvor videnskab og kunst mødes. Aquaporin huser PRIMER, som er en platform for kunstnerisk og organisatorisk udvikling. David Hilmer Rex fra Primer fortæller om samarbejdet.

Entrépris: 50 DKK (bemærk at arrangementet hos Aquaporin foregår på engelsk)

Arrangementet er fra 17.00-19.00 og du får et glas vin med i prisen.

Billetter
Reserver din billet her

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Ideen bag er at invitere borgere indenfor hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.