Det sker i efteråret 2021

Vi glæder os til et efterår fyldt med aktiviteter med vores samarbejdspartnere, medlemmer og ikke mindst borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Guldæg 2021

12. august 2021
Finalisterne til Guldæg 2021 er fundet og Science City Lyngby holder finalereception i DTU Skylab. 
Årets tre finalister TAXHELPERgMENDEL og FINUPRISE er udvalgt blandt et hav af talentfulde ansøgere. Til finalen får de en unik mulighed for at pitche deres idé for en erfaren jury, og måske blive den heldige vinder af en tur til innovationsbyen Tel Aviv. Finaledagen inkluderer talere fra bl.a. Tommy Andersen fra byFounders, Dennis Poulsen fra Guldæg-vinderen fra 2019 VALUER samt Lyngby-Taarbæks borgmester Sofia Osmani.
Læs mere om arrangementet her.

Bliv retail-oplevelsesarkitekt

29 september 2021
RetailTech Lab er gået sammen med Cphbusiness om et kursustilbud for retailere. Gennem 6 kursusgange sætter Cphbusiness i Lyngby fokus på at vise et udpluk af nye teknologier, der kan skabe værdi ude i butikkerne. Det sker i et tæt samarbejde med Science City Lyngby og RetailTech Lab.
Læs mere om kurset her.

Open Air Welcome Concert

7. oktober 2021
Er du startet på uddannelse eller arbejde i Lyngby i 2020 eller 2021?
Kom til Open Air Welcome Concert og find ud af hvor man kan hænge ud, lave sportsaktiviteter, lære dansk eller bare finde de bedste steder i Lyngby. Deltag den 7. oktober og få information, netværk og fest!
Læs mere om arrangementet her.

International Career fair & matchmaking event

12. oktober 2021
Deltag med en virksomhedsstand på årets karriereevent i Science City Lyngby.
For tredje år i træk inviteres virksomheder til at deltage med en virksomhedsstand til årets matchmaking og karriereevent for internationale arrangeret af Vidensbyen og partnere.
Læs mere om arrangementet her.

Mentorprogram – tredje runde

9. november 2021
Anden runde af Greater Copenhagen Program er i fuld gang med 34 engagerede mentorer og mentees, og vi søger nu mentorer til tredje runde, der starter i november 2021. Partnerskabet bag programmet søger frivillige mentorer, der kunne have lyst til at hjælpe en studerende på vej på det danske arbejdsmarked.
Læs mere om programmet her.

Danske RetailTech Partnerskabpris

16. november 2021
Kom til den første uddeling af RetailTech Labs partnerskabspris, der uddeles i samarbejde med Danske Bank. Prisen uddeles til et succesfuldt samarbejde etableret gennem lab’et. En erfaren jury med repræsentanter fra Danske Bank, Vækstfonden, Microsoft, DTU og Retailbranchen udvælger vinderen.
Hold dig opdateret om programmet her.

Viden & Vin hos LIFE

25. november 2021
Til november skal vi besøge LIFEs nye læringscenter, når de inviterer på Viden & Vin. Programmet er under planlægning.
Hold dig opdateret på arrangementet her.