International Career Fair & Matchmaking Event 2021

Deltag med en virksomhedsstand på årets karriereevent i Science City Lyngby

For tredje år i træk inviteres virksomheder til at deltage med en virksomhedsstand til årets matchmaking og karriereevent for internationale arrangeret af Vidensbyen og partnere.

Hvornår og hvor:

Dato: Tirsdag den 12. oktober kl. 15.00-17.00.
Sted: COWI, Lyngby

Pris og tilmelding for virksomheder:

Deltagelse med en stand er gratis for alle virksomheder.
En stand består af et højbord med plads til roll-up og ca. 2-3 virksomhedsrepræsentanter. I løbet af fem sessioner vil internationale jobsøgende, der matcher virksomhedens behov komme forbi til en uformel dialog.

Detaljeret program følger, men reserver allerede dagen og book en stand via dette link eller ved at skrive til pbk@vidensby.dk

OBS. Vi har kapacitet til ca. 15 virksomheder, så tilmelding er efter først til mølle-princippet.

Pris og tilmelding for deltagere:

Deltagelse på International Career Fair & Matchmaking Event er gratis, men kræver tilmelding via dette link.

Om International Matchmaking & Career Fair

Det er centralt for Vidensbyens arbejde at skabe en attraktiv by for internationale talenter, der kommer til byen for at studere, arbejde og bo. Karriereeventet har til formål at få flere internationale talenter i job i Danmark, så vi også i fremtiden kan have konkurrencedygtige virksomheder. Desuden vil karriereeventet skabe øget netværk og sikre en hurtigere rekrutteringsproces gennem prescreening af deltagere ift. virksomhedernes behov.

Karriereeventet er forankret i VBN for Internationalisering.

Projektpartnere

Science City Lyngby | Lyngby-Taarbæk Kommune | Gladsaxe Erhvervsby | Gladsaxe Kommune | BusinessBallerup | DTU | Cphbusiness | Copenhagen Capacity