RetailTech Lab – Fremtidens detailhandel

Følg med i udviklingen af det nationale testlaboratorium RetailTech Lab i Lyngby Storcenter

 

RetailTech Lab åbnede den 16. juni 2020 og har siden da understøttet 35 iværksættere med test & sparring og adgang til potentielle samarbejdspartnere, funding og kunder.
Lab’et har haft over 3.800 deltagere i 34 online og fysiske events.
35 retailere/delegationer har været på inspirationsbesøg med over 300 deltagere.
Over 1100 studerende har været igennem lab’et med studiererelevante cases, inspirationsbesøg og analyser.
Mere end 600 studerende har været direkte involveret i kurser og har dermed fået opgraderet deres tech-viden indenfor retail.

Læs mere om partnermuligheder, de enkelte iværksættere og events nedenfor.

Om RetailTech Lab


RetailTech Lab er et toårigt udviklingsprojekt etableret af Science City Lyngby og støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Dansk detailhandel halter bagud i digitaliseringen. Samtidig mangler iværksættere med en god idé til branchen en testplatform, der understøttes af forskere, uddannelses- og vidensinstitutioner. RetailTech Lab er et nationalt testlab etableret i foråret 2020 i Lyngby Storcenter centralt i Lyngby. Det er et samarbejde med stærke lokale og nationale partnere, hvor målet er at øge anvendelsen af ny teknologi i branchen og samtidig hjælpe danske iværksættere på vej. Iværksættere med en god idé til branchen fra intelligente alarmer til virtuelle prøverum eller nye betalings- og leveringsløsninger har nu et levende laboratorium at teste i.

Visionen for RetailTech Lab i Lyngby er, at det skal være en national sandkasse og et udstillingsvindue, hvor borgere og besøgende inddrages i test i tæt samarbejde med forskere, studerende, detailhandel og iværksættere både lokalt og nationalt.

Vi skal give iværksættere og forskere de bedste muligheder for at teste og udvikle teknologier til detailbranchen, så detailhandlen i Danmark kan komme med på digitaliseringsbølgen, og være med til at definere fremtidens detailhandel.

Det er et win-win for alle parter.

Direktør Marianna Lubanski, Science City Lyngby

Partnere & samarbejdspartnere i projektet er: