Årets samarbejder under Science Festival

For sjette år i træk arrangerer Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune Science Festival. I år er ti skole-virksomhedssamarbejder etableret.

Fire grundskoler, tre gymnasier og syv virksomheder. Det er deltagerne i årets Science Festival. En online speeddating og efterfølgende matchmaking har resulteret i ti nye skole-virksomhedssamarbejder.

Årets skole-virksomhedssamarbejder er følgende:
Lindegårdsskolen – Geo
Engelsborgskolen – KAB / Lyngby Boligselskab
Trongårdsskolen – Aquaporin
Trongårdsskolen – Lyngby-Taarbæk Kommune
Sankt Knud Lavard Skole – Aquaporin
Virum Gymnasium – Nationalmuseet
Lyngby Gymnasium – Haldor Topsøe
Lyngby Gymnasium – RetailTech Lab
H.C. Ørsted Gymnasium – Lyngby-Taarbæk Kommune
H.C. Ørsted Gymnasium – Aquaporin

Hos Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune, der står bag Science Festival, er der glæde over årets samarbejder, selvom det ikke er så mange som de to foregående år.

“På trods af at mange skoler og virksomheder er påvirkede på ressourcerne af corona-situationen, så er det alligevel lykkedes at etablere ti skole-virksomhedssamarbejder i år. Det er vi alt andet lige meget tilfredse med. Vi ser det som et udtryk for, at samarbejderne er vigtige for både skoler og virksomheder”, fortæller Marianna Lubanski, administrerende direktør i Science City Lyngby.

I samme omgang fortæller arrangørerne, at skoler i Lyngby-Taarbæk altid kan kontakte Science City Lyngbys sekretariat for at få hjælp til at etablere et skole-virksomhedssamarbejde.