RetailTech Lab: Den komplette kundeoplevelse

I RetailTech Lab fokuserer vi på at give kunden den komplette kundeoplevelse ved hjælp af lys, lyd og duft.

I vores nye lab viser vi, hvordan man ved hjælp af forskellige elementer, kan styrke kundeoplevelsen i butikkerne. Vi tror på, at den unikke kundeoplevelse skaber kundeloyalitet, og at den bringer sanserne i spil. Sanser, der kun bringes i spil i den fysiske retail, og som dermed kan bidrage til at kunderne også besøger den fysiske butik!

Nordic Scent er Danmarks største leverandør inden for duftløsninger til duftmarketing. Duft kan være med til at forstærke bl.a. brandidentitet og vække følelser hos forbrugeren.

I samspil med duft, har vi nogle naturbilleder malet i akvarel udstillet i lab’et. Billederne er malet i 1:1 af Robert Jensen, som også er ejer og stifter af virksomheden Nordic Reflections. Robert har indtalt korte lydfiler til billederne, hvor man kan høre historien om “laksen, der blev den største fiskeoplevelse for min far og hans bror. En lystfiskers zenit af drømme“.

Lydfilerne skal indgå som en del af helhedsooplevelsen ved hjælp af audio branding, og bliver afspillet af lydpaneler fra Audiowise. Lydpanelerne er konstrueret sådan, at lyden først afspiller, når der står en person under panelet, og at lyden er centreret lige dér hvor man står. Står du ikke direkte under den, vil lyden ikke kunne høres.

Som et led i den samlede kundeoplevelse, skal det også være nemt for kunderne at købe. Det har ELISA – Easy Live Sales sørget for. Robert og ELISA har indgået et samarbejde, så det på den måde er muligt for Robert at afholde live sales på sociale medier, og til det har ELISA udviklet en “ja-tak-robot”. Det giver kunderne mulighed for at skrive JA TAK til en vare, og derefter købe den direkte fra live udsalget.

Fremtidens butik skal være en komplet og sanselig oplevelse koblet med digitale salgskanaler. Det skal være en oplevelse at få i forretninger OG det skal være super let at handle.

Vi afholder et arrangement, hvor du kan møde Robert Jensen og høre om resultaterne af vores samlede test. Hold øje med arrangementsiden for tilmelding.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores arbejde, til samarbejdsaftaler eller til hvordan du kan blive en del af lab’et er du meget velkommen til at kontakte Lab Director, Mette Hjerrild Holm på mhh@vidensby.dk eller 31 43 38 51.

På gensyn i lab’et!