Science Collabs – unikt skole-virksomhedssamarbejde

Projektet Hvad er Science Collabs? Tidligere forløb Partnere & partnerskab

Et skole-virksomhedssamarbejde, som bygger på netværk og vidensdeling løber af stablen igen i år.

For ottende år i træk arrangerer Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune skole-virksomhedssamarbejdet Science Collabs (tidligere Science Festival). Projektet bliver kickstartet med et Speed-dating event den 13/3-24, hvor lærere og ansatte i virksomheder mødes, netværker og idéudvikler på virkelighedsnære forløb, der bliver ført ud i livet i tæt samarbejde mellem skoler og virksomheder.

Nyt fokus for 2024

Særligt for i år vil vi også sætte fokus på den erhvervsfaglige retning inden for det naturvidenskabelige felt til den indledende speed-dating. Det gør vi fordi, at den grønne omstilling ikke kun er akademisk – den er i høj grad også praktisk.
Rikke Frederiksen, studievejleder i Lyngby-Taarbæk kommune, vil give os nogle relevante bud på, hvordan både erhvervsfaglige ligesom akademiske fag er med til at bidrage når vi i dag udvikler løsninger i forbindelse med den grønne
omstilling. Det skal være med til at åbne muligheden for at tænke flere fagligheder rundt i virksomhederne ind, når der bliver udviklet forløb imellem parterne.