Nyt partnerskab med Global Institute for Innovation Districts

Science City Lyngby har en ambitiøs strategi om at udvikle et verdensklasse økosystem for innovation i vores region. Dette er en kompliceret proces, der kræver løbende inspiration og erfaringsudveksling med andre, der arbejder efter samme mål.

Derfor deltager vi over de kommende seks måneder i et globalt netværk af mindre regioner fra USA, Canada. Europa og Australien. Målet er at dele viden og erfaringer.

Den  27. august deltog vi sammen med  DTU Science Park i en online workshop: ‘Tailored Support for Start-ups’, hvor de forskellige distrikter delte erfaringer om at hjælpe iværksættere med at bygge succesfulde virksomheder.

Den 1. september fik Vidensbyens ledelse sparring i en individuel coaching session fra Global Institute for Innovation Districts (GIID). Vi havde beskrevet tre af vores centrale udfordringer for GIID, der gav os sparring ud fra de erfaringer de har fra alle verdens globale innovations distrikter. Det var meget spændende og relevant feedback, vi fik, som senere på måneden vil blive drøftet i bestyrelsen.

I de kommende måneder vil vi blive inviteret til forskellige tematiske workshops, hvor vi selvfølgelig vil række ud til de af vores medlemmer, der arbejder med denne udfordring.

Grafisk opsummering af workshop om start-ups:

Lignende projekter

Gå på opdagelse i flere af Vidensbyens projekter med samme fokusområder.