Guldæg

Iværksætterkonkurrence for lovende startups

Vidensbyen arbejder målrettet på at udvikle Lyngby-Taarbæk til et regionalt omdrejningspunkt for innovation med succesfulde iværksættere og vækstgeneratorer

Guldæg er en årlig dansk-israelsk IT-iværksætterkonkurrence, der siden 2014 har udklækket flere succesfulde virksomheder. Konkurrencen er en unik mulighed for startups på seed-stadiet til at få sparring fra erfarne iværksættere og erhvervsfolk.

Vinderen af konkurrencen får en gylden mulighed for at videreudvikle sit iværksætterprojekt i et af verdens bedste startup-miljøer i den israelske vækstby og innovationshub Tel Aviv som en del af den israelske innovationsfestival DLD Tel Aviv. Guldæg samarbejder med Det Danske Innovationscenter i Tel Aviv, som skræddersyer et skarpt ugelangt program med spændende møder og aktiviteter. Hovedpræmien inkluderer også forløber med danske Keystones og Baylund Management, der både rådgiver og investerer i startups.

Guldæg er arrangeret af den Israelske Ambassade, Det Danske Innovationscenter i Tel Aviv samt Keystones og Science City Lyngby har som samarbejdspartner fornøjelsen af at være vært for finalearrangement.

Vil du være med?
Iværksættere fra hele landet opfordres til at melde sig til konkurrencen via www.guldæg.dk, hvorefter en jury nominerer de tre mest lovende projekter til finalen.
Er du blandt de tre udvalgte, skal du på selve finaledagen overbevise juryen om, hvorfor netop dit projekt er Danmarks næste succes.

Næste ansøgningsrunde: Forår 2024
Læs mere om konkurrencebetingelser, frister og tidligere vindere på: www.guldæg.dk

Juryen består af erhvervsfolk og erfarne iværksætterprofiler:
Anette Nørgaard // Relationship Director // VISMA DINERO
Tommy Andersen // Co-Founder // byFounders
Sussi Bianco // Founder & CEO // GUIDEN65
Jan Rosenbom // Co-Founder // KEYSTONES
Birger Baylund // Founder // Baylund Management

Vidensbyen som regional iværksætter-destination og ‘driver’ for innovation
Foruden Guldæg findes der mange andre projekter, tiltag og events i vidensbyen, som året rundt støtter op om at fremme udviklingen af innovation og iværksætteri i Lyngby-Taarbæk:

Øvrige aktiviteter og events med fokus på innovation & iværksætteri i SCL:

Startup Bootcamp
Sustainability Lab
Science City Lyngbys Bæredygtighedspris
Tech Talks, Microsoft
Grøn Dyst

Inkubatorer og acceleratorer:
DTU Skylab
Danish Tech Challenge
Green Up
Futurebox, DTU Science Park
Inkubatoren, Cphbusiness iværksættermiljø

Services:
Lyngby-Taarbæk Kommunes Iværksætterservice

Læs også mere om Science City Lyngbys fokusområde for Iværksætteri & Entreprenørskab.