Ny Lab Director til RetailTech Lab

Vidensbyen har ansat en Lab Director

Kim Hein er en retail- og tech-mand, der med solid erfaring inden for tværfaglig ledelse og samarbejde effektivt har gennemført forretningsudviklingsinitiativer på tværs af organisationer i branchen.

Kim har blandt andet erfaring fra firmaer som YouSee, Flying Tiger Copenhagen, Imerco, Elgiganten og IKEA.

”Jeg ser meget frem til, at vi kan åbne dørene op for RetailTech labbet i april. Det her koncept er helt unikt og giver så mange muligheder for Vidensbyen, start-ups, retail-virksomheder og leverandører. Vi skal være limen, som binder start-ups sammen med virksomhederne og sætter skub i udviklingen inden for retail”, siger Kim Hein og fortsætter:

“Vi skal være med til at understøtte og udvikle fremtidens retail, samtidig med at vi får hjulpet en masse start-ups på vej. RetailTech Lab skal være en legeplads for innovative retail tech-løsninger, hvor der er højt til loftet, gode råd gives og hvor der er masser af sparring med os og alle andre retail tech-interesserede.

Kim Hein har erfaring med lancering af programmer relateret til teamudvikling, omstrukturerings- og transformationsprojekter, forretningsomlægningsstrategier og udvikling. Han er en stærk kommunikator og samarbejdspartner, og er vant til at skabe relationer og konsensus på tværs af organisatoriske niveauer bredt i branchen.

Det er altså en særdeles retail-kyndig mand, der kaster sig over arbejdet med at udvikle Danmarks første RetailTech Lab.

Vidensbyens direktør, Marianna Lubanski, er begejstret over at Kim Hein har valgt at komme til Vidensbyen og tage udfordringen op med at opstarte Danmarks første testcenter for detailhandlen, og hun ser frem til at udvikle RetailTech Lab med Kim Hein ved roret.

”Kim er den perfekte Lab Director med en solid erfaring fra detailbranchen, hvor han altid har arbejdet med innovation og forandring og så har han samtidig et stort kendskab til og passion for teknologi. Vi er sikre på, at Kim er den rette mand til at stå i spidsen for Danmarks første testbed med fokus på detail og vi glæder os til at skabe Danmarks første RetailTech Lab sammen!”

Du kan komme forbi labbet og hilse på Kim fra den 2. april.
Tilmeld dig åbningen.

Partnere og samarbejdspartnere: