Markant fremgang i erhvervsklimaundersøgelse

DI’s erhvervsklimaundersøgelse 2015

I DI’s nyeste erhvervsklimaundersøgelse løber Lyngby-Taarbæk med førstepladsen når det gælder adgang til kvalificeret arbejdskraft. Det sætter yderligere skub i tiltrækning af nye virksomheder, hvor byen har den højeste placering i hovedstadsregionen.

Se den fulde undersøgelse fra 2015 her.

DI’s erhvervsklimaundersøgelse 2014

Vidensbyen har rykket Lyngby-Taarbæk helt frem i førerfeltet for erhvervsvenlige kommuner. I 2010 lå kommunen, som nr. 59 og i dag er man rykket frem til en 17.plads i den samlede placering for erhvervsvenlige kommuner i landet. Også kommunens image er noget at være stolt af. Lyngby-Taarbæk er placeret helt fremme på en 4.plads, hvilket betyder at Vidensbyen står stærkt i tiltrækning af både borgere og erhvervsliv.

Administrerende direktør i Lyngby-Taarbæk Vidensby Caroline Arends fortæller:

”Vidensby-samarbejdet er efterhånden så velforankret i byen, at alle kan se gevinsten i at samarbejde på tværs af kommune, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Vi har sat det bedste hold til udvikling og nytænkning af byen og masser af konkrete projekter er blevet til på den baggrund. Potentialet er stort og vi fortsætter med stor entusiasme”.

Yderligere omtale af DI’s erhvervsklimaundersøgelse 2014 findes her.