Turisme, restaurations- og handelslivet i Lyngby får lokal hjælpepakke

Lokalt hold af eksperter i branding og markedsføring arbejder gratis

Kommunikations- og branding eksperten Robert Jensen og direktøren fra det digitale bureau Online Advisor Johnny Møller, har sammen besluttet, at de vil hjælpe tre lokale virksomheder med behov for at genstarte deres markedsføring.

De sidste to måneder har budt på tomme gader og lukkede butikker og restauranter i Lyngby. Det har gjort ondt på handelslivet. Nu skal byen så småt til at åbne igen, og det kan være en udfordring. Derfor er to af Vidensbyens medlemmer gået sammen om en hjælpepakke, der stiller gratis konsulentbistand til rådighed for de hårdest ramte

“Det er i forvejen vores erfaring, at mange kan føle sig på udebane, når det kommer til en skarp prioritering af virksomhedens kommunikation og markedsføring. Det er nu, de skal benytte lejligheden til at få en god genstart, der styrker forretningen,” fortæller Robert Jensen.

Få en hel marketingafdeling i en halv dag
Black og Online Advisor har samlet et lokalt team af eksperter som kvit og frit stiller en hel marketingsafdeling til rådighed i en halv dag. De har nemlig den holdning, at når de gør noget, så gør de det ordentligt. 

“Arbejdet foregår direkte hos kunden. Vi giver deres kommunikation og markedsføring et servicetjek, så de kommer godt fra start efter Corona. Det kan for eksempel resultere i en ny strategi eller plan, det kan være annoncering, eller det kan være at få ens forretning optimeret online. Mulighederne er mange – vi ser hvor vi bedst kan tage fat sammen med kunden på dagen,” fortæller Johnny Møller.

Hvem kan være med?
Robert Jensen og Johnny Møllers gratis konsulentbistand gives til tre lokale virksomheder fra turisme-, restaurations- eller handelslivet fra i dag og frem til 30. juni. Er det dig og din virksomhed? Så tag fat i Robert og Johnny på Lyngby-kickstart@online-advisor.dk.

Hvem står bag?
Robert Jensen – selvstændig i virksomheden Black med mere end 25 års erfaring i branding og kommunikation og en del af Lyngby-Taarbæk Vidensby samt morgenvært på Godmorgen-netværket. Se mere på www.blacknetwork.dk

Johnny Møller – adm. dir. i Online Advisor, tovholder i netværk for små virksomheder i Vidensbyen. Se mere på www. online-advisor.dk

Silje Buch-Larsen – Grafisk designer og fotograf.

Frederikke Lerche – Ekspert i nyhedsbreve.

Sebastian Huber – Ekspert i søgemaskinerne og hjemmesider.

Funda Yildrim – Ekspert i annoncering på nettet.