Kunst-, arkitektur- og videnskabsruter på DTU

DTU har etableret en kunst-, arkitektur- og videnskabsrute på campus. Bliv guidet rundt på DTU i Lyngby med den gratis app DTU plus.

Kunst og arkitektur spiller en central rolle for campusmiljøet på DTU i Lyngby. Derfor har DTU lavet en kunstrute og en arkitekturrute og udviklet en tilhørende app, DTU Plus, som guider besøgende rundt på campus og præsenterer et udvalg af kunstværker og arkitektur.

Gå i H.C. Ørsteds fodspor på DTU
I anledning af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen i 1820, har DTU i samarbejde med Lydpol desuden udviklet en lydvandring om H.C. Ørsted. Her kan du blive klogere på H.C. Ørsted og hans opdagelse i et videnskabeligt, historisk og kunstnerisk perspektiv. 

DTU plus
App’en indeholder et interaktivt kort over alle tre ruter og giver i tekst, billeder og lydfortællinger et indblik i kunst- og bygningsværker på DTU og ikke mindst i H.C. Ørsteds betydning for og tanker for universitetet for 200 år siden.

Ruterne er frit tilgængelige for alle inden for universitetets åbningstid.

Download app’en 

Podcast

Har du ikke mulighed for at besøge DTU i Lyngby, har du mulighed for at høre H.C. Ørsted vandringen som podcast. Søg på “En omhyggelig eksperimentarist” i din foretrukne podcast-app eller klik på et af linkene herunder.

Se mere om DTUs kunst-, arkitektur- og videnskabsruter her.