Konference: Letbanen og Lyngby

Vidensbyens adm. direktør Caroline Arends er blandt hovedtalerne på Estate Medias konference om den kommende Letbane på Ring 3 og de udviklingsmuligheder, der er i Lyngby og Gladsaxe som kommende ringbyer.

Siden planlægningen af Letbanen fra Lyngby i nord til Ishøj i syd har udviklingen for alvor taget fart i de to ringbyer i takt med, at der er udsigt til langt bedre offentlige transportforbindelser.

I de kommende år vil der komme et stort potentielt marked for ejendomsinvestorer og developere i den nordlige del af Letbanens løb. Lyngby har et stort udviklingspotentiale som en af fremtidens førende erhvervs- og universitetsbyer, og i sammenhæng med Gladsaxe er området et af de hurtigst voksende i øjeblikket. Lyngby satser på sin markante position som vidensby, og med DTU (Danmarks Tekniske Universitet) som en del af den samlede strategi er der grobund for yderligere vækst.

På konferencen sættes der fokus på de udviklingsmuligheder, der er i Lyngby og Gladsaxe langs den forventede Letbane. Hvordan vil området udvikle sig i fremtiden, hvilke projekter er i gang og hvad er overvejelserne bag den samlede strategi?

Praktisk information

Konferencen henvender sig primært til ejendomsinvestorer, developere, entreprenører, rådgivende ingeniører, erhvervsmæglere og offentlige planlæggere i kommuner og region, samt til alle med interesse for udviklingen i Københavns omegnskommuner.