Global iværksætterevent i Lyngby

Cphbusiness i Lyngby slår dørene op for internationale iværksættere

Den 13.-14. november får Lyngby besøg af et stærkt internationalt iværksætterfelt inden for den kreative sektor, når Cphbusiness i Lyngby, forud for den globale Creative Business Cup finale, slår dørene op til det forberedende Creative Business Academy.

Direktøren bag konkurrencen, Rasmus Wiinstedt Tscherning, er begejstret for lokationen for den internationale boot camp og det kommende samarbejde med dette års vært: ”I planlægningen af vores store event var det oplagt at kigge mod Lyngby, som jo profilerer sig som regionens førende Vidensby bl.a. med fokus på entreprenørskab. Vi ser derfor frem til nogle spændende dage på Cphbusiness’ campus i det centrale Lyngby og mødet med det lokale iværksættermiljø”.

I forbindelse med Creative Business Academy i Lyngby, som er et intenst træningsforløb, vil start-ups fra mere end 50 lande blive sat i stævne på tværs af iværksætterkulturer, med det formål at finpudse deres pitch og evne til at sælge deres forretningsideer på kun få minutter. Som en del af campen deltager også iværksættere fra Cphbusiness Inkubatoren og GROW netværket samt virksomheder fra lokalmiljøet, og hos Cphbusiness glæder man sig til at kunne byde alle gæster velkommen til et par oplevelsesrige dage fyldt med kreative indslag og viden.

Deltagerne vil bl.a. få inspiration og pitch-træning fra en række markante internationale iværksætterprofiler samt Henrik Scheel fra Silicon Valley, som har haft stor succes med opstart af fire virksomheder. Mandag d. 13. november byder Lyngbys Borgmester Sofia Osmani de internationale iværksættere velkommen på rådhuset.

Nedtælling til Creative Business Cup
Finalen, der afholdes i København den 15.-16. november, kårer og hylder de kreative erhvervs skarpeste og dygtigste iværksættere fra hele verden. Formålet med Creative Business Cup er at styrke de kreative iværksætteres forretningsmæssige kompetencer. Se med her: