Forskningens Døgn 2017

Få indblik i nyeste forskning og oplev spændende laboratorier og eksperimenter

Forskningens Døgn kommer til Vidensbyen sidst i april, og det betyder masser af aktiviteter for alle nysgerrige sjæle, både børn, unge og voksne. Lokalt i Lyngby åbner både DTU og Stadsbiblioteket dørene op med et ambitiøst og spændende program.

Åben campus på DTU

DTU i Lyngby åbner campus op og byder på sjældne rundvisninger, foredrag, science shows og hands-on aktiviteter rundt omkring på campus fra kl. 17-21. Så tag familien under armen, få en oplevelse udover det sædvanlige og bliv klogere sammen. Der vil også være mulighed for at købe mad hos bl.a. DTUs street-food steder rundt omkring på campus.
Se det samlede program på DTU

’Black History’ på Stadsbiblioteket

Stadsbiblioteket er naturligvis også med til at fejre Forskningens Døgn, hvor man i anledningen af 100-året for salget af De Vestindiske Øer, sætter fokus på ‘Black History’. På dagen vil man gennem forskellige oplæg kunne blive klogere på Danmarkshistorien samt et litterært besøg af forfatter og journalist Mich Vraa, der har skrevet bogen ”Haabet”, der er første bind i en serie om Dansk Vestindien.
Se hvad der sker på biblioteket

Om Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i april med cirka 500 events og mere end 70.000 besøgende.
Formålet med Forskningens Døgn er bl.a. at sætte fokus på, hvordan forskning og innovation er med til at løse samfundets udfordringer ved at inddrage borgerne og skabe flere relationer mellem samfund og forskere.