Studiestart i Vidensbyen

Vidensbyen markerer studiestart i Lyngby

Studiestarten er lige om hjørnet, og Vidensbyen er med til at sikre en god start for de flere tusind danske og internationale studerende, der kommer til byen.

Det gør vi blandt andet med:

Et velkomstbanner på Lyngby Station
Vidensbyen har igen i år placeret et velkomstskilt ved Lyngby Station, der byder danske og internationale studerende velkommen til byen.

Et Lyngby City Map
Vidensbyen har lavet et Lyngby City Map med støtte fra BaseCamp Lyngby. Kortet uddeles til studerende i Lyngby og kan findes på Lyngby Bibliotek og i Magasin allerede nu. Lyngby City Map indeholder praktisk information om alt fra offentlige transportmuligheder til og fra Lyngby, studierabatter, by-og handelsliv, kulturinstitutioner og naturområder i Lyngby og omegn.

En “Lyngby Day”
Vidensbyen har sammen med Polyteknisk Forening og Cphbusiness arrangeret en introdag til Lyngby for nye studerende. Fredag den 27. september afholder vi et orienteringsløb gennem byen, hvor de studerende har muligheden for at blive introduceret til byens hotspots og hinanden. Dagen afsluttes med en fællesmiddag på Cock’s and Cows eller Luca. Hold dig opdateret eller tilmeld dig her.

Lyngby Deals
Lyngby Deals er en app, udviklet af Det Grønne Område og Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn. Her kan du finde gode deals og rabatter på restaurant-, café eller biografbesøg. Download app’en til din telefon eller besøg lyngbydeals.dk for gode tilbud.