Innovation Camp om fremtidens hotel

Modige og inspirerende løsninger på Vidensby Innovation Camp

Vidensby Innovation Camp blev afholdt onsdag d. 16. november, og tæt på 200 elever og studerende mødte op for at byde ind med deres løsninger på en virksomhedsudfordring. Årets opgavestiller Hotel Scandic Eremitage efterspurgte input og idéer til ’Fremtidens Hotel’ med fokus på, hvordan hotellet også i fremtiden kan fortsætte med at være en attraktiv arbejdsplads og et foretrukket hotel for gæster. Deltagerne var fordelt på ca. 30 grupper, og 7 grupper nåede til finalen efter en dags koncentreret arbejde.

Birgit Nørgaard, direktør i Hotel Scandic Eremitage, gik hjem med en masse spændende ideer og inspiration til, hvor hotellet skal bevæge sig hen i fremtiden. Dette års vindere fra HHX på KNord i Lyngby foreslog modigt at tilføje en femte værdi til Hotel Scandics fire eksisterende værdier, og hotellet var imponeret over vindergruppens forslag:

Først og fremmest synes jeg, at det var utrolig modigt, at de turde sige, at de synes, vi manglede en værdi. Dertil var den værdi om lighed, de havde fundet på til os, rigtig god og stemte utrolig fint overens med det, vi står for. Sammenkoblingen mellem at indføre dette med mere personlige uniformer til gladere medarbejdere og dermed gladere gæster var også rigtig fin, da vi ved, at det netop hænger meget sammen”, fortæller Birgit Nørgaard. 

Dette års camp fandt sted på Virum Gymnasium, og i dommerpanelet var Borgmester Sofia Osmani samt repræsentanter fra Scandic Hotel, Sydbank og Vidensbyen. Campen var støttet af Sydbank Fonden og Arbejdernes Landsbanks Fond.

Vidensby Innovation Camp har til formål, at elever og studerende tilegner sig en innovativ og entreprenant tankegang ved at løse en konkret virksomhedsudfordring stillet af en af Vidensbyens medlemsorganisationer.

Se omtale af vindergruppen i Det Grønne Område

Læs mere om Vidensby Innovation Camp