Nyt medlem: Autens

At tænke spændende og meningsfuld skole og uddannelse – Autens er blevet en del af Science City Lyngby

Autens har hørt hjemme i Lyngby siden 2021 og træder nye veje i forhold til at tænke spændende og meningsfuld skole og uddannelse med børn og unge på hjerte. 

Deres rådgivning går fra at lede innovations- og samskabelsesprojekter om fremtidens læring, skolepolitik, visioner og uddannelsesliv til forandringsprocesser og kompetenceudvikling især indenfor projektbaseret læring.

Autens er erfarne rådgivere indenfor skole- og uddannelsesbyggerier og har alene i Danmark været med til læringsbyggerier for over 6 milliarder kroner. Autens arbejder i dag både i ind- og udland og har mange inspirerende samarbejdspartnere rundt om i verden, som de jævnligt trækker med ind over projekter.

Til dagligt har Autens til huse i Orgelfabrikken på Lyngby Hovedgade 102, som de deler med M2-gruppen og Lyngby Snedkeri. Sammen er de i fuld gang med at omdanne huset til et spændende, kreativt miljø, som virksomheder fra 1. april kan leje sig ind i til møder, innovationsprocesser, teambuilding og meget mere.  Den fine, gamle orgelfabrik er et rustikt, atmosfærefyldt hus, der emmer af innovation og kreativitet! Om aftenen og i weekenderne er drømmen at åbne huset for kulturevents og galleri hen ad vejen. Se mere på www.orgelfabrikken.live

Medlemmer af Science City Lyngby , er meget velkomne til at kontakte Autens for brug af lokaler ‘ude af huset’, så dette nye sted midt i Lyngby rigtig kommer til at leve.

læse mere om Autens på www.autens.dk.

Kunne du tænke dig at blive en del af Science City Lyngby?
Kunne du tænke dig at blive en del af Vidensbyen eller tage del i et af vores faglige netværk, så tag fat i adm. direktør Marianna Lubanski på ml@vidensby.dk.