Startskud på medlemsstafet

I januar lyder startskuddet til Science City Lyngbys medlemsstafet. Formålet er at dele viden mellem Vidensbyens medlemmer.

Science City Lyngby huser både små og store organisationer, virksomheder og institutioner og indeholder i kraft af disse store mængder viden og erfaring. Denne viden kunne vi godt tænke os at dele endnu mere – dels for at blive klogere på Vidensbyens mange medlemmer, dels for at skabe en fælles forståelse for Vidensbyens betydning og potentiale.

Et studie fra Realdania understreger, at lokale partnerskaber mellem private og offentlige aktører om byens udvikling er effektive og skaber varig værdi. Vidensbyen er et sådant partnerskab, og i tråd med ønsket om at udvikle et Innovationsdistrikt i Lyngby, hvor virksomheder, vidensinstitutioner, m.m. arbejder sammen om at tiltrække og fastholde virksomheder og arbejdskraft, ser vi et potentiale i at styrke båndet mellem medlemmerne i Vidensbyen. Det er nemmere at samarbejde, når man kender hinanden.

Derfor har vi udviklet et nyt koncept: ’Medlemsstafet’. Et koncept der går ud på, at medlemmer af Vidensbyen på tur inviterer andre medlemmer til at dele information og viden om deres daglige arbejde.

Medlemsstafetten
Stafetten hopper fra person til person. Den der har stafetten, beslutter hvem de vil give den videre til sammen med et indledende spørgsmål til den pågældende person eller til vedkommendes organisation.
Spørgsmål bygger på: Hvad/hvem vil du gerne vide noget om? Er der et særligt emne, du gerne vil have vedkommende til at uddybe eller fortælle noget om? Intet emne er for stort eller småt, og det må gerne være top nørdet.

Medlemsstafetten forløber virtuelt til at begynde med. Det vil sige, at man som person i en medlemsvirksomhed/-organisation præsenterer sig selv og besvarer spørgsmål på skift. Medlemsstafetten offentliggøres på Science City Lyngbys hjemmeside, nyhedsbrev og LinkedIn.

Medlemsstafetten starter i januar 2021. 

Ønsker du at deltage i stafetten?
Det er Science City Lyngbys sekretariat og netværk for kommunikation, der er har taget initiativ til medlemsstafetten, og du er altid velkommen til at kontakte projektleder Pil Kleinschmidt (pbk@vidensby.dk // 25 73 32 10) eller adm. direktør Marianna Lubanski (ml@vidensby.dk // 30 46 36 40) for yderligere information, sparring eller spørgsmål.

Medlemsstafet starter med Science City Lyngbys bestyrelse.
Nikolaj Svane, Chief Strategy and People Officer i Maersk Drilling starter stafetten. Mød ham her: