Nyt medlem i Vidensbyen – Postgaarden Madhus

Vidensbyen er blevet tre restauranter og et medlem rigere.

NoHo Partners overtog i 2019 den gamle Post Pub på Lyngby Hovedgade. Den har de nu omdannet til Postgaarden Madhus, som huser restauranterne Cock’s & Cows, Chicks by Chicks og Pizzeria Luca. Sidstnævnte sneg sig allerede to måneder efter åbningen ind på en 5. plads over de bedste pizzeriaer i Europa.

Lasse Wiwe fra NoHo Partners siger, at de længe har kigget mod Lyngby og nu bød muligheden sig. Postgaarden Madhus tilbyder det de kalder dayparts. Det vil sige at restauranternes udover at tilbyde mad til spisende gæster, også er sted hvor man som borger eller virksomhed kan afholde møder, arrangementer og benytte som fleksibel arbejdsplads. NoHo partners har et ønske om at engagere sig lokalt og være en del af byen.

Det vi gerne vil med Lyngby er at være en del af byen. Vi vil gerne deltage i at gøre byen så attraktiv som overhovedet muligt – både for de mennesker, der bor i Lyngby, men også dem, der studerer og arbejder her og har deres daglige gang i og omkring Lyngby.

Lasse Wiwe, NoHo Partners

Postgaarden Madhus har allerede flere arrangementer, som de gerne vil involvere Vidensbyens medlemmer i, siger Lasse Wiwe. Overordnet set ønsker NoHo at få et godt samarbejde med Vidensbyen, DTU og alle andre.

I videoen her kan du høre mere om Lasse Wiwes forventninger til partnerskabet med Vidensbyen:

https://www.youtube.com/watch?v=qvYqFoLE9pw

Du kan læse mere om NoHo Partners her.

Velkommen i Vidensbyen!

Er du interesseret i at høre mere om medlemskab af Vidensbyen, er du altid velkommen til at kontakte os.