Lokalt BID-samarbejde skudt i gang

Mandag den 10. maj inviterede Science City Lyngby sammen med Lyngby-Taarbæk Kommune og Handelsforeningen til møde om BID-samarbejder i Lyngby.

Science City Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune og Handelsforeningen er gået sammen om at sætte skub i etableringen af et lokalt BID-samarbejde i Lyngby. Derfor var lokale aktører fra handels- og kulturlivet samt andre interesserede inviteret til opstartsmøde på Scandic Hotel i Lyngby.

BIDdanmarks direktør Mikkel Niess faciliterede aftenen, hvor der blev sat gang i diskussionen om både de gode og mindre gode aspekter af byen, og samtidig tænkt vilde idéer for hvordan fremtidens Lyngby skal opleves og se ud.

Næste BID-møde er den 22. juni – program for dette møde følger, men du kan allerede sætte kryds i kalenderen, hvis du vil have indflydelse på et mere samlet Lyngby.

Hvad er BID?
BID (Business Improvement District) er en samarbejdsmodel, der bidrager til at styrke byliv og handelsliv i bymidterne. Modellen er for alle aktører i et bestemt område af byen, fx butikker, 1. sals-erhverv, ejendomsudlejere, forenings- og kulturliv, engagerede borgere, osv.

En by, der ikke udvikler sig er en by under afvikling. Hvis butikkerne først begynder at lukke, er det svært at tiltrække nye beboere – for hvem vil bo i en by uden butikker, spisesteder eller kulturliv? Det er her BIDdanmark kommer ind i billedet. BIDdanmark er en flok erfarne kræfter, der brænder for byudvikling, og som kender virkeligheden ude i handelsgaderne på egen krop, og som har skabt en udviklingsmodel, der bringer nyt liv til byen. BIDdanmark-modellen samler alle de lokale kræfter – lige fra handelsliv til foreningsliv – og hjælper dem til atter at gøre byen attraktiv. Det er hjælp til selvhjælp. Og det giver resultater. At modellen virker, er allerede testet med succes i over 30 byer.

Tilmelding
Tilmelding nødvendig. Send en mail til erhverv@ltk.dk og skriv (firma)navn
Mødet er for ALLE, der har en interesse i Kgs. Lyngby.