Viden & Vin med Danmarks grønneste hotelkæde

Claus Nielsen fra Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference inviterede på Viden & Vin i bæredygtighedens tegn fra vinkælderen på Frederiksdal Hotel.

Sinatur Hotel & Konference, bestående af seks danske hotel- og konferencesteder i naturskønne omgivelser, har med en ambitiøs bæredygtighedsindsats sat sig for at blive Danmarks første CO2-positive hotelkæde. Et af de hoteller er Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, som har omstillet store dele af den daglige drift i ambitionen om at nå målet som et CO2-positivt hotel i 2030.

I dag køber Frederiksdal Hotel næsten udelukkende ind hos danske landmænd. Gæsterne får friske råvarer og samtidig sparer hotellet på CO2-udledning fra transporten. Derfor skal man som gæst heller ikke forvente, at der bliver fløjet eksotiske frugter ind fra den anden side af jordkloden. Til gengæld betyder det, at færre tunge lastbiler skal sno sig gennem bøgeskoven ad Frederiksdalvej og ned til hotellet.

Havde du ikke mulighed for at deltage, kan du se hele arrangementet her:

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere inden for hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Vil du gerne opdateres på Viden & Vin og andre aktiviteter fra Videnbyen? Så tilmeld dig Vidensbyens nyhedsbrev her på siden.