Velliv er blevet en del af Science City Lyngby

Velliv vil være med til at tiltrække og fastholde videnstunge virksomheder i Lyngby, og har derfor meldt sig ind i Vidensbyen.

”Velliv har en stor ejendomsportefølje i Lyngby, og en stor interesse i at tage del i Lyngbys fortsatte udvikling. Vores primære fokus er på bæredygtig byudvikling og på en revitalisering af Ulrikkenborgområdet henimod et pulserende byområde med grøn identitet. Vi vil gerne være med til at styrke sammenhængen med resten af Lyngby, og i den proces vil vi gerne i dialog med interessenter i Lyngby”, fortæller Solvej Rannje, Head of Real Estate i Velliv.


”Ulrikkenborgområdet kan opleves som et mørkt og koldt område. Vi har et ønske om at skabe sammenhæng med Lyngby centrum, og at gøre området mere imødekommende. Vi arbejder med den såkaldte human scale – det vil sige et styrket fokus på menneskelige behov og adfærdsmønstre. Derudover tænker vi i nye bymiljøer og nye måder at være virksomhed på, der indebærer større fleksibilitet, diversitet i virksomheder og flere samlingspunkter”, fortsætter Kim Revald, Development Manager i Velliv.


“Vi ser meget frem til at samarbejde med Velliv, og jeg er sikker på, at vi sammen med resten af Science City Lyngbys medlemsvirksomheder kan fortsætte udviklingen af Lyngby på en måde som både fremtidssikrer byen i forhold til erhverv og handel, og som er interessant for borgere og besøgende,” siger Marianna Lubanski, adm. direktør i Science City Lyngby.


Om Velliv
Velliv tilbyder pensionsordninger til både private og virksomheder. Med mere end 340.000 kunder er Velliv Danmarks 3. største kommercielle pensionsselskab. Alle kunder er medejere af Velliv gennem deres automatiske medlemskab i Velliv Foreningen, der er majoritetsejer af pensionsselskabet. Velliv blev kåret som årets pensionsselskab i 2018 og 2020.

Læs mere om Velliv her.