Nyt medlem af Vidensbyen

Vidensbyen byder Onboarding 2 Denmark velkommen i samarbejdet.

Onboarding 2 Denmark hjælper virksomheder med at rekruttere, ansætte og onboarde medarbejdere fra udlandet. De tager hånd om den administrative proces, så arbejdspladsen kan fokusere på det vigtigste – at få deres nye medarbejder i gang med at arbejde til aftalt tid.

Når nyt job betyder nyt liv
Annette Juel Baunsgaard har mange års erfaring med at rekruttere og onboarde internationale medarbejdere til danske virksomheder. Hun fortæller at en ny medarbejder fra udlandet skal mere end bare at starte i et nyt job. At starte job i et andet land betyder nemlig ofte at medarbejderen skal starte et helt nyt liv. Netop det er Onboarding 2 Denmark ekspert i.

International HR-konsulent
Annette Juel Baunsgaard har som international HR konsulent coachet udenlandske medarbejdere og deres medfølgende ægtefæller i mødet med Danmark. Her benytter hun sig blandt andet af forventningsafstemmende samtaler med den pågældende medarbejder inden de flytter. Den forventningsafstemmende samtale samt hjælp til arbejdstilladelse, CPR nr. mv. er nemlig med til at sikre en god og tryg start i Danmark.

Det kan du se mere om i videoen her:

Vidensbyprofil
I videoen nedenfor kan du møde Annette Juel Baunssgaard og høre hende fortælle om, hvorfor hun har meldt sig ind i Vidensbyen og hvad hun håber på at få ud af samarbejdet.

Læs mere om Onboarding 2 Denmark her.

Velkommen i Vidensbyen!

Er du interesseret i at høre mere om medlemskab af Vidensbyen, er du altid velkommen til at kontakte os.