Science City Lyngbys ’Bæredygtighedspris’

Bæredygtighedsprisen er et nyt initiativ under Science City Lyngby. Formålet med prisen er at blive klogere på og dele viden om, hvordan virksomheder i Lyngby-Taarbæk kan bidrage til den grønne omstilling og FNs verdensmål.

Ny pris skal synliggøre bæredygtige løsninger i Lyngby-Taarbæk
Prisen gives til en lokal virksomhed, organisation eller iværksætter, som har gjort en særlig indsats på bæredygtighedsområdet. Denne første pris gives til et initiativ, der har fokus på at bidrage til FN’s verdensmål. Prisoverrækkelsen vil finde sted torsdag den 18. marts 2021.

Ved at dele og synliggøre grønne tiltag på tværs af sektorer i Lyngby-Taarbæk, håber vi at kunne flytte hindringer og inspirere til en fortsat udvikling mod et mere bæredygtigt samfund. Samtidig vil det bidrage til at tydeliggøre hvor og hvordan Lyngby-Taarbæks små og mellemstore virksomheder og organisationer deltager i den grønne omstilling.

Bæredygtighedsprisen er oprettet i regi af Netværk for grøn omstilling i Science City Lyngby. Projektgruppen består af repræsentanter fra Science City Lyngbys medlemsvirksomheder og tæller Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Virum Gymnasium, Mærsk Drilling, Uhrbrand Surface, Black, Sticks ’n’ Sushi og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Katalog over grønne løsninger til inspiration for alle
Alle indstillinger vil blive samlet i et inspirationskatalog og delt på Science City Lyngbys hjemmeside, Lyngby-Taarbæk Kommunes Erhvervsnyt samt på sociale medier og national presse, så alle virksomheder kan finde inspiration til at lave bæredygtige og grønne løsninger.

Bæredygtighedsprisen består først og fremmest af æren og den omtale, som følger med. Herudover får vinderen mulighed for sparring med projektgruppen bag Bæredygtighedsprisen.

Sådan indstiller du:
1. Download indstillingsformularen.
2. Beskriv din grønne løsning eller dit bæredygtige initiativ.
3. Send indstillingsformularen til pbk@vidensby.dk. Skriv Bæredygtighedspris i emnefeltet.

Indstillingsformular

Frist
Fristen for at indstille til prisen er den 31. januar 2021 kl. 23.59.
Udvælgelsen sker efter indstilling fra en jury udpeget af Science City Lyngby og projektgruppen bag Science City Lyngby Bæredygtighedspris.

Bæredygtighedsprisen er etableret i regi af Netværk for grøn omstilling.

Projektgruppen bag Bæredygtighedsprisen består af:
Birgit Riedel Langvad, Virum Gymnasium
Claus Nielsen, Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Jakob Jespersen, Lyngby-Taarbæk Kommune
Jeanne Mia Lonstrup, Mærsk Drilling
Jens Sabinski Riis, Sticks ‘n’ Sushi
Niels Uhrbrand, Uhrbrand Surface
Mark Garde, Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Robert Jensen, Black