Green Talks

– En ny arrangementrække med fokus på bæredygtighed

I Science City Lyngby sætter vi gang i en ny serie af samtaler – Green Talks – der belyser emner og problemstillinger inden for bæredygtighed.

Green Talks vil blive afholdt en gang i kvartalet, og tanken er, at eksperter fra det offentlige og private inviteres til at deltage og gøre deltagerne klogere på emner inden for bæredygtighed. Alle kan deltage i en Green Talks – ansatte, studerende, skoleklasser m.fl., ambitionen er nemlig, at Green Talks-arrangementerne skal være let forståelige, nærværende og inspirerende i en uformel ramme.

Programindhold
Velkomst og dagens tema
Inspirationsoplæg (2-4 eksperter)
Spørgsmål og netværkstid
Tak for i dag

Vi starter Green Talks op den 13. juni 2023 – se under arrangementer hvor første Green Talk handler om grønne transportvaner, læs mere og tilmeld dig her.

Baggrund
Science City Lyngbys bestyrelse besluttede i 2021, at bæredygtighed og grøn omstilling skal være et centralt omdrejningspunkt i foreningens arbejde fremadrettet. Det er allerede i fuld gang med at blive omsat til konkrete indsatser og samarbejder i Lyngby, bl.a. ved etableringen af et Sustainability Lab på Lyngby Hovedgade 94. Lab’et skal fremvise nye grønne teknologier og huse arrangementer med fokus på bæredygtighed, bl.a. Green Talks.