Direktørfrokost 2023

Fredag d. 27. januar mødtes direktører og topledelse fra Science City Lyngby til networking, frokost og oplæg hos Novozymes 

Efter år med Corona, kunne vi endelig skyde 2023 rigtig i gang som vi plejer, med Direktørfrokost i januar. I år blev vores medlemmer inviteret indenfor hos Novozymes og i deres Innovation Campus i Lyngby. Her gav dagens værter EVP Morten Enggaard Rasmussen og VP Jens Erik Nielsen indblik i virksomhedens ambitioner, både på området for bæredygtighed, udvikling af nye enzym produkter og den tid de kigger ind i og frem mod – som global leverandør af bioløsninger. 

Novozymes Innovation Campus er i dag et globalt samlingspunkt for bioteknologisk forskning og forretningsudvikling med 30.000 kvadratmeter kontor- og forskningsfaciliteter og laboratorier i Lyngbys naturpark, og med bland andre LIFE Fonden og DTU som tætte naboer. 

I grupper kom deltagerne på tur rundt i den prægtige bygning fra 2019, hvor nogle fik mulighed for at opleve det særlige miljø og kreative workspaces mens andre mødte nogle af virksomhedens vidensmedarbejdere, der dagligt “jagter” og udvinder nye enzymer til morgendagens udfordringer. Det var ikke nemt stof at dykke ned i, men ikke desto mindre interessant at komme med bag i maskinrummet ‘from science to business’.

Formand for Science City Lyngby Michael Knørr Skov (COWI) og Direktør Marianna Lubanski delte herudover nyt om kommende aktiviteter og projekter i 2023, hvor blandt andet foreningens helt store åbning af Sustainability Lab, venter til foråret. Er du nysgerrig på vores nye samarbejdsplatform der inkluderer kontorfællesskab og et mødested og showroom for grønne løsninger? Læs mere her.

Arrangementet sluttede vanen tro med frokost og masser af netværk over bordet og blandt mange nye ansigter. 

Tak til alle som deltog, og for jeres tid og interesse i at styrke samarbejdet og partnerskabet på tværs af Lyngby. 

Om Direktørfrokost
Vidensbyens direktørfrokost samler hvert år direktører fra kommunens mange virksomheder, organisationer og uddannelsessteder. Det giver mulighed for møder og netværk på tværs og ny læring.

Foto: Peter Sørensen