Science City Sustainability Lab

Nyt living lab for bæredygtighed og grøn omstilling er ved at blive skabt i et tæt samarbejde mellem Science City Lyngbys medlemmer. Er din virksomed en del af denne grønne omstilling og ønsker du at være del af et større økosystem? så tag fat i os!

Science City Lyngby partnerskabet har siden begyndelsen af 2020 drevet et fælles living lab i Lyngby Centrum af byen (RetailTech lab). Lab’et har involveret over 5.000 iværksættere, studerende, store og små virksomheder i dialoger, og vi har skabt mange resultater, læring, netværk, investeringer og direkte salg.

Vi tager nu næste skridt og udvider lab’et og gør samtidig plads til mange flere aktører. Fokus er bæredygtighed og grøn omstilling, der er en af de absolut vigtigste agendaer for alle vores medlemmer, politikere, studerende, iværksættere, borgere, mv.

Det nye Sustainbaility Lab vil fortsætte vores fantastiske samarbejde mellem vores medlemsvirksomheder og partnere, og særligt give plads til de mange iværksættere og studerende der alle ønsker at være med til at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Mere om Sustainability Lab