Sommer med sport og masser af fællesskab

De sidste par uger har budt på timevis af fodbold i egen stue og også på storskærm midt i Kongens Lyngby, hvor de rød-hvide drenge er blevet hyldet (og også skældt lidt ud) af fans i alle aldre. Og selvom Danmark ikke gik videre i lørdags, er der forhåbentlig massere af flotte danske præstationer i vente under dette års Wimbledon, Olympiske lege og Touren med Vingegaard i front. 

For hvis der er noget fodbold og sport i almindelighed kan, er det at styrke fællesskabsfølelse og stolthed på tværs af geografi og sociale skel. Den viden brugte Nelson Mandela i sin tid aktivt i Sydafrika.

Den viden bruger vi også her til at styrke sammenhold og bygge nye relationer. 

Science City Lyngby spiller også med
Ved dette års Lyngby Cup oplevede vi energirige fællesskaber, da Science City Lyngby sammen med Lyngby Boldklub arrangerede lokal fodboldturnering med 300 deltagere på 26 tilmeldte hold. Lyngby Cup er en social begivenhed på tværs af byen og en fejring af sammenhold, talent og diversitet.

I år tiltrak ’cuppen’ masser af udenlandske studerende og udenlandske familier, som mellem grillpølser og fadøl mødte lokale politikere, virksomheder, frivillige og en masse unge talenter. Forhåbentlig er det med til at understøtte et tilhørsforhold, så Lyngbys grønsvær opleves som hjemmebane for mange flere.

Vi dribler videre med nye tiltag
Når sekretariatet er tilbage fra sommerferie, er vi klar til at lancere en perlerække af attraktive medlemstilbud i Science City Lyngby. Direktørfrokost med fokus på vedligeholdelse af klassiske biler og ’køreklare’ medarbejdere. Videndeling om indretning af kontorfaciliteter og arbejdspladser. Velkomstdag for udenlandske kollegaer. Science Girls klubben. Bootcamp for unge iværksættere, erhvervskonference og meget mere.

I mellemtiden ønsker vi hele Vidensbyen en dejlig sommerferie og håber at se jer til arrangementer, som aktive partnere i projekter og som visionære medskabere af nye netværk.

Rigtig god sommer

Anéh Christina Hajdu og team