Leverandørforum

Mere samhandel mellem lokale virksomheder

Vidensbyen har i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune udviklet projektet ’Leverandørforum’, som har til formål at skabe mere samhandel og samarbejde mellem lokale virksomheder. Med cirka 2.400 registrerede virksomheder i kommunen er der et enormt potentiale! Det ønsker Vidensbyen og Lyngby-Taarbæk Kommune at understøtte gennem Leverandørforum.

Hensigten er at afholde et årligt arrangement med deltagelse af virksomheder inden for udvalgte brancher i Lyngby-Taarbæk Kommune. Til arrangementet vil en række af Vidensbyens mellemstore virksomheder præsentere, hvilke typer af opgaver andre lokale virksomheder kan byde ind på, og hvilke krav og standarder potentielle leverandører skal leve op til for at få en opgave. Der vil også være mulighed for at komme i dialog med de præsenterende virksomheder, ligesom der vil være mulighed for at møde andre deltagende virksomheder.

Projektet henvender sig til små- og mellemstore virksomheder, som ønsker at afsøge mulighederne for at blive leverandør for nogle af Vidensbyens virksomheder eller for at indgå samarbejder med andre små- og mellemstore virksomheder.

Leverandørforum er vores platform, hvor der skabes forbindelse mellem virksomheder. Projektet er unikt i dansk sammenhæng, idet både kommune og større, private virksomheder deltager med henblik på at finde lokale leverandører og samarbejdspartnere.

Leverandørforum er forankret i Vidensbynetværk for Mindre Virksomheder og drevet i et samarbejde mellem Vidensbyen og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Tirsdag den 22. oktober 2019 samledes over 60 personer fra 42 lokale virksomheder til det første Leverandørforum på Lyngby Rådhus. Læs om eventet her.

Lignende projekter

Gå på opdagelse i flere af Vidensbyens projekter med samme fokusområder.