Pressemeddelelse: Anéh Christina Hajdu ny direktør i Science City Lyngby

Den 1. februar 2024 tiltræder Anéh Christina Hajdu stillingen som direktør for Science City Lyngby (SCL), hvor hun får opgaven med at videreudvikle et af landets førende innovationsdistrikter, styrke samarbejdet og foreningen.

Foreningen Science City Lyndby står på et stærkt grundlag med nye typer af medlemskaber, nye projekter og har det seneste år etableret en række tværgående tiltag, som gennem offentlig/privat-partnerskaber bidrager til udvikling af morgendagens løsninger. Den nye direktør er valgt på baggrund af en grundig rekrutteringsproces, hvor ansættelsesudvalget har lagt vægt på at finde en kandidat med en bred profil. Anéh Christina Hajdu er valgt på baggrund af en vifte af relevante kompetencer, som nu bliver bragt i spil til gavn for Science City Lyngbys nuværende og kommende medlemmer.

Bestyrelsesformanden Michael Knørr Skov glæder sig til samarbejdet og udtaler:

”Vi står med styrkede muligheder for at realisere visionen om at gøre Lyngby til en af Europas førende videns- og universitetsbyer. Med erfaringer fra universitetssektoren, partnerskaber med kommuner, regioner og private, udviklingsprojekter, interessevaretagelse, strategisk kommunikation, samt en executive MBA fra CBS har Anéh Christina Hajdu en stærk faglighed, kommerciel forståelse og omfattende ledelseserfaringer med strategi- og forretningsudvikling. Det gør hende til den rette person i spidsen for SCL nu.”

SCL blev stiftet i 2012 og er en privat forening med over 80 medlemmer, som til sammen repræsenterer over 20.000 medarbejdere. Visionen er at skabe en attraktiv, grøn videns- og universitetsby, hvor virksomheder, kommune, uddannelses- og forskningsinstitutioner, almene boligselskaber og handelsliv arbejder sammen om at gøre Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende innovationsdistrikter. Den tværfaglige arbejdsform ligger Anéh Christina Hajdu meget på sinde.

”Jeg glæder mig meget til at udbrede kendskabet til Science City Lyngby og foreningens tværfaglige og behovsdrevne partnerskaber. Der ligger meget god energi i at skabe projekter og indsatser i fællesskab og finde løsninger på væsentlige samfundsudfordringer. Sammen med sekretariatet vil jeg arbejde for, at vi imødekommer medlemmernes ønsker og behov – baseret på innovation som ’driver’ for kreativitet, inspiration og fællesskab”, understreger Anéh Christina Hajdu.

Anéh Christina Hajdu afløser Marianna Lubanski og tiltræder den 1. februar 2024. Anéh har bl.a. været leder i Region Hovedstaden og på Københavns Universitet. Link til hendes bio.

For yderligere information, kontakt venligst: