Nyt medlem: Climify

Science City Lyngby byder CLIMIFY velkommen som første medlem i ny medlemskategori for startups.

CLIMIFY er en ung teknologivirksomhed udsprunget af et forskningsprojekt på DTU Compute. CLIMIFY udvikler en all-in-one løsning til styring af indendørs klima i bygninger.

CLIMIFY er dedikeret til at forbedre indeklimaet, skabe sunde indendørs miljøer og reducere energiomkostningen for både private og offentlige bygninger.

Løsningen bygger på en synergi mellem monitorering af klimafaktorer som temperatur, CO2-niveau, luftfugtighed, lys og feedback fra bygningens brugere via CLIMIFYs FeedMe-app. CLIMIFYs AI bruger både de objektive klimafaktorer og det subjektive feedback til optimering af indeklimaet, gennem kontrol af smarte enheder, som termostater og persienner, samt bygningens CTS-anlæg.

Med CLIMIFY kan man forvente et intelligent system, der reagerer på skiftende forhold og tilpasser sig automatisk for at sikre et behageligt og sundt indeklima, og en lavere energiomkostning. Løsningen er skræddersyet til specifikke behov og kan implementeres på kontorer, skoler, offentlige rum og private ejendomme.

CLIMIFY gør kun brug af ulåste sensorer og smarte enheder, der er uafhængige af CLIMIFY og andre Cloud-udbydere, og kan dermed bruges også selvstændigt. CLIMIFY hjælper blot med at udvælge, implementere og maksimere effektiviteten af disse enheder samt give overblik over data fra enhederne. Derfor arbejder CLIMIFY konstant på at forbedre deres teknologi og tilpasse den til de nyeste fremskridt inden for indeklimaoptimering, så man kan føle sig tryg ved, at omgivelserne er optimeret til at støtte velvære og ydeevne med hjælp fra CLIMIFY’s digital tvillingebygning.

’Vi har meldt os ind i Science City Lyngby for at blive en del af det lokale fællesskab, og for at bidrage til at formindske bygningen klimaaftryk, at sikre et sundt indeklima og derigennem hjælpe med at opnå en højere effektivitet og komfort blandt bygningens brugere, udtaler direktør Davide Cali.

CLIMIFY flyttede den 1. april ind i Sustainability Labs kontorfællesskab på Lyngby Hovedgade 94.

Vi er glade for at CLIMIFY har meldt sig ind i foreningen. Det er spændende for alle medlemmer at følge med i den nyeste teknologiudvikling og møde inspirerende og nytænkende startups. Det er en win-win for alle’, udtaler direktør Marianna Lubanski.

Hele Sustainability lab går ud på at forbedre bygningers levetid og funktion, og her leverer CLIMIFY en løsning der kan sikre bedst mulig optimering af indeklima, samtidig med at vi kan spare energi. Alt samlet i én løsning, hvor brugeren også har mulighed for at give sin feedback. Det er enkelt og smart.

 

Direktør, Marianna Lubanski

Vi ønsker CLIMIFY velkommen til!

 

Ny medlemskategori

Den 20. april besluttede en enstemmig generalforsamling at etablere en ny medlemskategori for startups. Nyetablerede virksomheder kan således nu blive medlemmer for et beskedent beløb i op til 2 år. Medlemskabet giver ikke stemmeret til generalforsamlingen men ellers er virksomheden på lige fod med alle andre medlemmer i foreningens aktiviteter.