Nyt medlem: Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Lyngby er midt i en rivende udvikling, og den bliver Bruun Rasmussen Kunstauktioner nu en del af. Til næste år flytter auktionshusets to afdelinger i Nordhavn og Glostrup under samme tag i Lyngby centrum. Bruun Rasmussen Auktioner har dog allerede meldt sig ind i Science City Lyngby fra 1. oktober i år og glæder sig til samarbejdet med byens øvrige erhvervsliv og vidensinstitutioner.

Bruun Rasmussen har i snart 75 år solgt kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter og været det førende auktionshus i Danmark. Auktionshuset spænder over 14 vidt forskellige forretningsområder. Lige nu er auktionshusets områder delt over flere steder, så kunderne skal ét sted hen, hvis de er interesserede i vin og bøger, og et andet, hvis de vil se på kunst og design. Ambitionen bag det nye sted er derfor at samle alle områder under samme tag. Det bliver tilmed i en nyrenoveret bygning, som gør det muligt at udstille kundernes varer på nye måder og i moderne omgivelser.

Et nyt levende kulturhus
”Vi ønsker at skabe et nyt og levende kulturhus i hjertet af Lyngby. Vores vision er at udbygge viden om kunst og antikviteter, og derfor samler vi alle vores fagområder og ekspertise under samme tag. Vi oplever, at den moderne forbruger har en stigende interesse for at blande kunstarter og perioder. En af vores kerneværdier er fornyelse, og derfor ønsker vi at være med til at udvikle, hvordan et internationalt auktionshus ser ud i fremtiden, hvor Lyngby er den perfekte placering for os,” siger Jakob Dupont, administrerende direktør hos Bruun Rasmussen og fortsætter:

”Vi har meldt os ind i byens erhvervspartnerskab med det samme. Vores ansatte er dybt specialiserede eksperter så vi glæder os til at samarbejde med alle de unikke vidensmiljøer, der udover et stærkt handelsliv, karakteriserer byen. Science City Lyngby har et stærkt fokus på bæredygtighed og her synes vi, at vi er et godt eksempel på en forretning, der handler med smukke varer i en høj kvalitet, der betyder at de har en lang levetid. Her er der forhåbentlig inspiration at hente til fremtiden.”

Science City Lyngbys øvrige medlemmer vil snart have fornøjelsen af Jakob Dupont til foreningens 10-års jubilæum og årets direktørfrokost.

”Vi er stolte af at kunne byde Bruun Rasmussen Kunstauktioner velkommen til vores partnerskab, og vi glæder os til sammen at arrangere Viden & Vin og andre fælles projekter om fx bæredygtighed og grøn omstilling”, udtaler adm. direktør Marianna Lubanski. ”Bruun Rasmussen kommende kulturhus med en så central placering i byen tilbyder en unik lokation til fælles arrangementer, men vi vil også være meget nysgerrige efter at koble vores mange vidensmiljøer med virksomhedens dygtige eksperter – her kan de helt sikkert være grobund for videndeling.”

Kilder:
https://www.mynewsdesk.com/dk/bruun-rasmussen-kunstauktioner