Kick-off på Startup Bootcamp er kun få dage væk

Et nyt initiativ for unge med en iværksætterlyst i maven. 

De sidste måneder er campen blevet ’luftet i byen’ og for kommunens mange elever i alderen 14-19 – et stort ansøgerfelt har nu meldt sig til. Den kommende weekend ser vi frem til at byde dem alle velkommen til to intense Bootcamp dage hos Cphbusiness & DTU Skylab, som skal danne kreativ ramme og fristed for dette års iværksætter-aspiranter.

Handelslivet bakker op
Foruden stærke lokale kræfter fra innovations- og startup miljøet i Lyngby, støtter også flere aktører fra handelslivet op om Bootcampen, og det er vigtigt. Her kan bl.a nævnes ‘Danske Bank, Magasin og Storcenteret, Lyngby Boldklub, Dyrehavsbakken, Den helt rigtige bager, Luca og Sticks’n’Sushi’ som alle er med til at løfte dagene til en ekstraordinær oplevelse for de unge.

Lyngbys løver venter
Som afslutning på Startup Bootcamp kan deltagerne se frem til at stå ansigt til ansigt med Lyngbys løver, der i år repræsenteres af Lars Arne Christensen og Birger Baylund der begge investerer i startups i dag. Sammen med inkabutorleder Marianne Skovgaard Hansen fra Cphbusiness og Science City Lyngby direktør, Marianna Lubanski, vil de trykteste puljen af forretningsideer som er kommet til og kåre flere priser. Herunder bedste ’Business case’ og årets ’Green-up’.

Eksperter og business coaches vil forud for pitch-seancen give deltagerne viden og værktøjer, som skal gøre dem i stand til at ideudvikle, træffe valg, skære til, stille spørgsmål og bygge virksomhed med afsæt i en mere bæredygtig fremtid.

Vækstrejser og iværksættereventyr er en del af programmet
Her vil startup virksomhederne focalx og True.intent.coffee besøge dette års bootcamp og inspirere med aktuelle fortællinger om at udvikle og bygge, og give indblik i læringer der er kommet til, og skal til, for at lykkes.

Rigtig god fornøjelse til vores første kuld på Startup Bootcamp 2022.