Iværksætter-jury med kant kommer til Vidensbyen

Guldæg – Iværksætterkonkurrence for nye ICT og Tech talenter

Lovende iværksættere med gode ideer har nu tilmeldt sig Guldæg konkurrencen, som er Danmarks eneste iværksætter konkurrence, der giver direkte adgang til den internationale venture- og startup-festival ’DLD Tel Aviv’.

Den vindende iværksætteridé kåres ved en finale hos DTU Skylab i Lyngby d. 6. juni, hvor der vil være mulighed for at pitche foran dette års stjernepanel af erfarne erhvervsprofiler, Business Angels, virksomhedsbyggere og ildsjæle inden for iværksætter-miljøet. Læs mere om dette års jury line-up her:

 

Lars Seier Christensen (CEO – Seier Capital, Co-founder – Saxo Bank)
Efter tyve år som CEO i Saxo Bank er Lars Seier Christensen vendt tilbage til sine rødder som iværksætter. Med sit helt eget investeringselskab, har Seier Capital siden 2015 således investeret i en lang række mindre virksomheder inden for så forskellige genrer som ishockey, gastronomi, sport samt ICT og Tech.

Morten Wagner (CEO og founder, Freeway)
Tidligere prisvinder af New Media Days og ”dating kongen” Morten Wagner har efter sin Freeway succes vokset sin koncern større med mange af de største danske sociale netværk, herunder Arto.dk, Virtual Manager, Trendsales, spigo.dk og DKBN. I alt er Freeway i dag involveret i lidt over 20 forskellige sider.

Morten Strunge (COO at StoryTell SE, Founder af Mofibo & Plenti)
Morten Strunge er manden bag velkendte succeser som blandt andet Mofibo og Onfone. For blot 2 år siden stiftede han Plenti, som i 2016 blev solgt til TDC for 300 millioner. Med god erfaring som virksomhedsbygger, står han nu klar til at give en del af kronerne videre til den næste iværksætter-generation.

Anette Nørgaard (Developer Evangelist, Microsoft)
Som developer evangelist har Annette Nørgaard gennem flere år været med til at udvikle Microsofts’ dagsorden inden for iværksætteri og står bl.a. bag flere forskellige initiativer og tilbud der skal støtte startups og iværksættermiljøet på forskellige måder, bl.a. med startup-programmet Bizspark.

Sussi Bianco (CEO, SussiBianco)
Sussi Bianco har både strategisk indsigt, handlelyst og stærke netværks kompetencer når det kommer til iværksætteri. Som konsulent med fingeren på pulsen, tilbyder Sussie i dag virksomheder og startups opstarthjælp, værktøjer og metoder til at få succes med deres virksomhed.

Juryen ser efter team, strategi og vilje

Tilmeldingen til Guldæg er åben frem til den 30. april. De tre bedste idéer bliver udvalgt til at skulle pitche i DTU Skylab d. 6. juni, hvor de skal overbevise juryen om, at de er Danmarks næste IT-succes. For at deltage skal dit startup kunne kategoriseres inden for ICT eller Tech, og I skal have nået seed-stadiet.

Er det noget for dig eller din vens startup? Så kan man tilmelde sig konkurrencen her.