DTU High Tech Summit 2017

Vidensbyen er partner, når DTU inviterer til nyskabende messe til efteråret

Den 20.-21. september inviterer DTU for første gang til DTU High Tech Summit – den første messe af sin slags på DTU, der blander konference og udstilling med fokus på digitaliseringen af dansk industri – Industri 4.0.

DTU High Tech Summit er en messe målrettet alle, der beskæftiger sig med digitaliseringen af dansk industri – ‘Industri 4.0’. Messen har bl.a. til formål at give adgang til et af Danmarks største højteknologiske entreprenørskabsmiljøer, understøtte igangværende, førende internationale forsknings- og udviklingsprojekter inden for Industri 4.0, skabe møder med start-ups, investeringspotentialer og fundingmuligheder, DTU Skylab og Science DTU, facilitere en lang række debatter, Tech Talks, prisuddelinger, konkurrencer og Hackathons samt skabe netværksmuligheder og møder med kunder og partnere på kryds og tværs af brancher og sektorer.

Om baggrunden for Vidensbyens engagement i High Tech Summit udtaler adm. direktør Caroline Arends:
Lyngby-Taarbæk Vidensby har som en central målsætning at fastholde DTUs position som et af Europas førende tekniske universiteter bl.a. gennem tætte erhvervssamarbejder og brobygning på tværs af sektorer. Og her er High Tech Summit på DTU et meget vigtigt initiativ. Lyngby-Taarbæk Vidensby er desuden den del af Greater Copenhagen-indsatsen, der skal udvikle hovedstadsregionen som et internationalt knudepunkt for vidensmiljøer inden for fx Industri 4.0.

Medlemsfordele til Vidensbyens medlemmer
Vidensbyen er partner i forbindelse med DTU High Tech Summit 2017, og derfor vil der til Vidensbyens medlemmer være særlige medlemsfordele at hente, hvis man som virksomhed ønsker at booke en ekslusiv stand på messen. Kontakt Vidensbyens sekretariat på info@vidensby.dk for mere information.

Det er gratis for alle at besøge DTU High Tech Summit, men tilmelding er påkrævet.

Læs mere om High Tech Summit 2017.