Styrk dine forhandlingsevner

B2B forhandlinger handler ikke om at vinde, men om at finde løsninger. Deltag i SCL Masterclass Series for Startups og lær mere om interessebaseret forhandling og styrk dine forhandlingsevner.

Interessebaseret forhandling omfatter både forståelse af prioriteter, tidsfaktorer, fremtidsperspektiver og om at afdække mulige løsninger. Jo mere viden du har, desto større mulighed har du for at indgå aftaler, som skaber merværdi for alle involverede.

I denne masterclass vil Henning Nygaard, advokat og ejer af Advokatfirmaet Nygaard, introducere dig til interessebaseret forhandling. Du vil få praktiske værktøjer til at forstå forhandlingsprocessen, og hvordan du kan skabe merværdi i en forhandling. Ifølge Henning Nygaard består en effektiv forhandling af fire stadier: målsætning, forberedelse, adfærd under forhandling og evaluering.

Henning har gennem sin karriere som erhvervsadvokat hjulpet mange SMVer, heriblandt startups og iværksættere som stræber efter fremtidig vækst og økonomisk værdi.

Masterclassen vil blive afholdt online på engelsk, torsdag den 17. december kl. 15:00-16:00 med efterfølgende mulighed for netværk fra kl. 16:00-16:45.

Tilmelding

Deltag og styrk dine forhandlingsevner! SCL Masterclass Series for Startups er gratis, men registrering er en forudsætning deltagelse

Om SCL Masterclass Series for Startups

SCL Masterclass Series for Startups arrangeres af Science City Lyngby i et samarbejde med RetailTech Lab. Masterclassen er rettet mod startups og tidlige entreprenører, der ønsker at styrke forskellige aspekter af deres virksomhed. Andre virksomheder er også velkomne. Vi trækker på erfarne eksperter fra en lang række områder. Læs mere om hensigten med masterclassen her og finde links til tidligere afholdte lektioner.