Midtvejsseminar om skole-virksomhedssamarbejde

Planlægningen af det lokale skole-virksomhedssamarbejde under Science Festival 2018 er i fuld gang

Mulighed for videreudvikling af cases og sparring

Det lokale skole-virksomhedssamarbejde under Science Festival 2018 foregår igen i år i uge 39, og planlægningen af dette års program er i fuld gang.
En spændende workshop tirsdag den 20. marts 2018 med speeddating på tværs af deltagere blev startskuddet for årets festival. Efterfølgende blev deltagerne matchet til et skole-virksomhedssamarbejde. I den kommende tid venter nu et spændende arbejde med at realisere samarbejdet og finde frem til aktuelle naturvidenskabelige cases, som skole- og gymnasieelever kan arbejde med i praksis.

Den 12. juni 2018 afholder Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune midtvejsseminar. Her har deltagerne mulighed for at mødes og udvikle videre på cases samt få sparring fra andre deltagere.

Om Science Festival

Science Festival er skole-virksomhedssamarbejde. Science Festival arrangeres hvert år af Science City Lyngby i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, grundskoler, ungdomsuddannelser og virksomheder i området. Projektet er funderet i Netværk for Skole, Uddannelser og Virksomheder. Formålet er at fremme børn og unges interesse for de tekniske og naturvidenskabelige fags anvendelsesmuligheder. Vi ønsker at skabe engagerende og virkelighedsnære oplevelser med naturvidenskab blandt børn og unge samt lade skoler og virksomheder inspirere og udfordre hinanden. Læs mere om Science Festival på projektets hjemmeside.