Sådan skaber du et funktionsdueligt team

Det er yderst vigtigt for start-ups succes at få sammensat det rigtige team. I denne udgave af SCL Masterclass Series for Start-ups vil business angel Lars Arne Christensen dele sin indsigt og redskaber til at skabe et funktionsdueligt team.

At opbygge et succesfuldt team er mere end blot at finde en gruppe mennesker med den rette kombination af professionelle færdigheder. Du er nødt til at sikre, at teamet arbejder godt sammen over lang tid og forbliver fokuserede på de rette prioriteter. At finde talenter, partnere og andre kvalifikationer, der supplerer og tilfører værdi til din virksomhed, kræver mange overvejelser. Hvordan skaber du et funktionsdueligt team som er holdbart? Hvad er vigtigt, når I udvikler teamet virksomhedskultur? Hvordan vurderer du teammedlemmer og potentielle partnere og investorer?

I denne masterclass vil business angel Lars Arne Christensen dele sine erfaringer om, hvordan man skaber et funktionsdueligt team. Du vil blive introduceret til en række overvejelser, råd og værktøj, som vil klæde dig bedre på i forhold til at træffe de rette beslutninger, når du skaber et funktionsdueligt team.

Lars Arne har stor erfaring som både iværksætter og investor i tech start-ups, særligt inden for FinTech og PropTech. Som tidligere fem-dobbelt Gazelle vinder ved Lars Arne, hvordan man opbygger og vækster virksomheder. For mere information om Lars Arne besøg Lars Arne Christensen Holding Aps eller hans LinkedIn profil.

Denne masterclass vil blive afholdt online og på engelsk, onsdag den 26. maj kl. 15:00-16:15.

Tilmelding og deltagelse
‘SCL Masterclass Series for Start-ups’ er gratis, men registrering er en forudsætning for deltagelse.

Som deltager i ‘SCL Masterclass Series for Start-ups’ skal du være beredt på at deltage aktivt.

Om ‘SCL Masterclass Series for Start-ups’
‘SCL Masterclass Series for Start-ups’ arrangeres af Science City Lyngby i et samarbejde med RetailTech Lab. Masterclassen er rettet mod start-ups og tidlige entreprenører, der ønsker at styrke forskellige aspekter af deres virksomhed. Andre virksomheder er også velkomne. Vi trækker på erfarne eksperter fra en lang række områder.