Sådan rejser du kapital til din startup

Går du som startup med overvejelser om at få en investor med ombord, så har du sikkert en myriade af spørgsmål. I denne udgave af SCL Masterclass Series for Startups giver Jan Rosenbom fra Keystones dig nye indsigter og redskaber til at komme videre i dine overvejelser.

At få en investor med ombord i din startup kan betyde nye vækst- og udviklingsmuligheder. Men inden du begynder dialogen med potentielle investorer, bør du forholde dig til en række faktorer. Hvilke type startup-finansiering findes der i markedet? Hvilket kapitalbehov har din startup? Hvordan arbejder du med værdiansættelse af virksomheden? Hvad kigger investorerne efter? Og hvordan bliver din startup ”investor ready”?

I denne masterclass vil Jan Rosenbom, medstifter og partner i Keystones, introducere dig for en række overvejelser, råd og værktøjer, så du er bedre rustet til at tage træffe de rigtige valg for din startup. Jan har stor erfaring med at rådgive både startups og investorer. Han har blandt andet hjulpet hundredvis af startups, læst tusindvis af forretningsplaner, afholdt masser af investormøder og så er han er selv investor i syv startups.   

Denne masterclass vil blive afholdt online og på engelsk, torsdag den 4. marts kl. 15:00-16:00 med efterfølgende mulighed for netværk kl. 16:00-16:45.

Tilmelding og deltagelse

‘SCL Masterclass Series for Startups er gratis, men registrering er en forudsætning for deltagelse.

Som deltager skal du være beredt på at deltage aktivt, og at der kan forekomme små gruppeopgaver under lektionerne.

Om SCL Masterclass Series for Startups

SCL Masterclass Series for Startups arrangeres af Science City Lyngby i et samarbejde med RetailTech Lab. Masterclassen er rettet mod startups og tidlige entreprenører, der ønsker at styrke forskellige aspekter af deres virksomhed. Andre virksomheder er også velkomne. Vi trækker på erfarne eksperter fra en lang række områder. Læs mere om hensigten med masterclassen her og finde links til tidligere afholdte lektioner.