Boost din kernefortælling og styrk din branding og kommunikation

Kunne du godt tænke dig et pitch, som afspejler din virksomheds værdier og produkter, og som resonerer hos din kunder? Er det tid til at fintune din virksomheds kernefortælling? I så fald vil vi gerne byde dig velkommen til ‘SCL Masterclass Series’.

Til den allerførste masterclass “Boost din kernefortælling og styrk din branding og kommunikation” kan du møde Robert Jensen fra Black. Robert er brandingspecialist og deler på denne masterclass effektive værktøjer til at skabe og implementere din virksomheds kernefortælling og bruge den til at systematisere din branding og kommunikation. Ifølge Robert Jensen er en kernefortælling og strategisk kommunikation en fortløbende proces, der er dybt forbundet med udviklingen af din virksomhed og dens produkter.

Masterclassen vil blive afholdt på engelsk, torsdag den 22. oktober kl. 15:00-16:00 i RetailTech Lab i Lyngby Storcenter.

Tilmelding

SCL Masterclass Series for Startups er gratis, men registrering er en forudsætning pga. begrænset pladser (maks. 25 personer).
Vi tager forbehold for udviklingen af Covid-19 og følger myndighedernes retningslinjer for forsamlinger m.m., så mødet kan afvikles på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Om SCL Masterclass Series

SCL Masterclass Series for Startups arrangeres af Science City Lyngby i et samarbejde med RetailTech Lab. Masterclassen er rettet mod startups og tidlige entreprenører, der ønsker at styrke forskellige aspekter af deres virksomhed. Andre virksomheder er også velkomne. Vi trækker på erfarne eksperter fra en lang række områder. Læs mere om hensigten med masterclassen her og finde links til tidligere afholdte lektioner.