Leverandørforum

Mere samhandel mellem lokale virksomheder

’Leverandørforum’ handler om at skabe mere samhandel og samarbejde mellem lokale virksomheder i Lyngby-Taarbæk Kommune. Med cirka 2.400 registrerede virksomheder i kommunen er der et enormt potentiale! Det ønsker vi at understøtte gennem et forum, hvor smv’er får mulighed for at blive leverandør for større virksomheder.

En gang årligt afholder vi et arrangement med deltagelse af virksomheder inden for udvalgte brancher i Lyngby-Taarbæk Kommune. Til arrangementet præsenterer nogle af Science City Lyngbys mellemstore virksomheder, hvilke opgaver andre lokale virksomheder kan byde ind på, og hvilke krav og standarder potentielle leverandører skal leve op. Deltagere får mulighed for at komme i dialog med de præsenterende virksomheder og netværke med øvrige virksomheder.

Arrangementet henvender sig til smv’er, som ønsker at afsøge mulighederne for at blive leverandør for nogle af Science City Lyngbys virksomheder.

Leverandørforum er en af vores platforme, hvor der skabes forbindelse mellem virksomheder. Projektet er unikt i dansk sammenhæng. Både kommune og større, private virksomheder deltager nemlig med henblik på at finde lokale leverandører og samarbejdspartnere.

Leverandørforum er forankret i Lyngbys aktive erhvervsnetværk for mindre virksomheder og drevet i et samarbejde mellem Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Er du interesseret i vide, hvordan det gik første gang vi arrangerede Leverandørforum med over 60 personer fra 42 lokale virksomheder? Læs om eventet her.